Voor al uw Vloerverwarming

Laat al uw vloerverwarming over aan onze professionals.

E S I - Vloerverwarming voor optimaal comfort

Wat is er lekkerder dan thuiskomen, uw schoenen uittrekken en over een verwarmde vloer lopen? Niet voor niets wordt vloerwarming ervaren als één van de meest aangename vormen van verwarming. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte, is de warmteafgifte overal gelijk. Vloerverwarming is tegenwoordig ook prima te combineren met natuursteen en zelfs houten vloeren.

Voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming kan toegepast worden als hoofd- of bijverwarming. Kiest u voor hoofdverwarming, dan zijn radiatoren vrijwel niet meer nodig. Hierdoor heeft u meer vrijheid bij het inrichten van uw woning. Daarnaast resulteert vloerverwarming in energiebesparing doordat de thermostaat gemiddeld twee graden lager gezet kan worden. Ook is het vanwege de geringe stofcirculatie ideaal voor mensen met een huisstofallergie.

Deskundige installatie

Wij zijn uw vakkundige installateur voor de aanleg van vloerverwarming. Of u nu kiest voor in gefreesde leidingen of de elektrische variant voor in de badkamer: alles wordt compleet aangelegd, geïnstalleerd en afgemonteerd. Ook stellen we de thermostaat perfect af op uw wensen, zodat u 24/7 geniet van een heerlijk klimaat.