Voor al uw Radiatoren

Laat al uw Radiatoren over aan onze professionals.

E S I - Radiatoren in alle soorten en maten

Centrale verwarming mag tegenwoordig gezien worden en hoeft niet langer verborgen te worden achter gordijnen of banken. Designradiatoren zorgen immers niet alleen voor warmte in huis, maar zijn ook een mooie aanvulling op uw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos: van klassiek naar modern en van robuust tot minimalistisch.

Advies & installatie

Onze deskundige installateur komt graag bij u thuis langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Hij berekent exact hoeveel radiatoren er nodig zijn voor een aangenaam binnenklimaat en kan u tevens meer vertellen over de nieuwste trends en verschillende modellen. Zo bent u altijd verzekerd van optimaal wooncomfort.

Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt? Dan zorgen onze installateurs vervolgens voor een zeer professionele en nette installatie. Meer weten over radiatoren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke radiator past bij u?

Radiatoren zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, maten, afmetingen en designs. Het meest voorkomende type is de paneelradiator, deze heeft een vlakke voorplaat en zorgt voor een snelle warmte-afgifte. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een ledenradiator voor een robuuste, authentieke uitstraling. Deze radiator is uitstekend geschikt voor hoge ruimtes waar veel warmte nodig is. Wanneer er geen aansluiting is voor warm water, is een elektrische radiator een handige oplossing. Elektrische radiatoren worden vaak toegepast als bijverwarming in bijvoorbeeld de badkamer of recreatiewoning. Voor wie veel waarde hecht aan een mooie vormgeving, is de designradiator een uitkomst. Verkrijgbaar in bijzondere vormen en materialen: een ware eyecatcher voor ieder interieur.

Komt u er niet uit? Bel ons en krijg advies op maat.