Voor al uw Badkamer

Laat uw badkamer over aan onze professionals.

E S I - Badkamer & toiletruime verbouwen

Wilt u uw badkamer, douche of toilet verbouwen? U wilt natuurlijk een mooi resultaat met veel comfort, de uitstraling van een mooie badkamer staat of valt immers met kwalitatieve materialen en strak tegel- en/of stucwerk. E S I - kan u als vakkundige installateur ontzorgen als aannemer van de gehele verbouwing van uw badkamer en/of toiletruimte, het bouwteam bestaat uit o.a. loodgieter, elektricien, timmerman, stukadoor, tegelzetter en kitter.

Ontwerp, advies en showrooms

De eerste stap bij ons is altijd het bespreken van uw badkamerwensen. Heeft u nog geen idee hoe uw nieuwe badkamer er uit moeten komen te zien? Geen probleem, u kunt op uitnodiging langs bij een tweetal showrooms van onze leveranciers in Purmerend en één in Amsterdam om inspiratie op te doen. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt voor het sanitair dat u nodig heeft, dan maken wij een passende en scherpe offerte op maat. Naar aanleiding van uw wensen zorgen wij altijd voor een geschikt ontwerp.

Installatie sanitair

Of het nu gaat om het verbouwen van uw gehele badkamer of slechts om de vervanging van uw douchescherm, wij zorgen voor het gehele traject van voorbereiding tot en met uitvoering. Wij besteden uiteraard aandacht aan een hoog afwerkingsniveau. Na onze installatie kunt u rekenen op een geweldig comfort in uw badkamer. Een warme douchestraal, een goedwerkende radiator en degelijk sanitair is voor onze een hoge prioriteit.

Wilt u uw badkamer verbouwen? Neem contact met op met E S I voor een geheel vrijblijvende offerte.